image00251.jpeg

Jouw sauna, jouw stijl, jouw keuze

Personaliseer je sauna, infraroodsauna, stoomcabine en meer.

Vijf verschillende collecties.

Elk met hun unieke en karakteristieke eigenschappen.

PUU

De houten sauna’s (PUU) zijn zowel vanbinnen als aan de buitenkant volledig gebouwd van hoogkwalitatief thermowood hout. De banken zijn bekleed met tropisch thermo ayous-beplanking dat beschermd is tegen hitte en vocht.

- Hout voor zowel binnen- als buitenafwerking
- Natuurlijk of gekleurd

Bekijk onze PUU collectie

MIX

Bij onze MIX sauna's werken we met hout binnenin en aluminium aan de buitenkant. Ook hier komt het hoogwaardige thermowood terug dat bestand is tegen hitte en vocht. Kies voor de buitenkant eender welke RAL-kleur, om je sauna aan te passen aan de kleur van je gevel of ramen, of maak een keuze uit een van onze speciale uitvoeringen zoals corten staal, travertin, betonlook, en nog veel meer.

- Hout binnenin, aluminium als buitenafwerking
- RAL & speciale kleuren

Bekijk onze MIX collectie

ALU

Onze ALU sauna’s zijn aan de buitenkant afgewerkt in aluminium en aan de binnenkant met composiet wit of zwart en thermowood ayous . Voor de buitenkant kan je kiezen tussen zwart, wit of inox-look.

- Hout en composiet vanbinnen, aluminium als buitenafwerking
- Kleuren: zwart, wit of inox look

Bekijk onze ALU collectie

MOR

Onze MOR sauna's worden aan de buitenkant afgewerkt met microcement Mortex®, de binnenkant in Mortex® met thermo ayous banken of volledig in thermowood-ayous. De afwerking in Mortex® is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen. 

- Thermowood-ayous of microcement binnen, microcement als buitenafwerking
- Verschillende kleuren mogelijk

Bekijk onze MOR collectie

MIR

Onze Mirror collectie verdwijnt in zijn omgeving. De buitenkant is afgewerkt met spiegelaluminium waardoor de ruimte er rond wordt gereflecteerd. Het panoramaglas vooraan is eveneens spiegelend. Aan de binnenkant werken we met hoogwaardig tropisch thermowood ayous.

- Hout als binnenafwerking
- Spiegelaluminium aan de buitenkant

Bekijk onze MIR collectie