DE EERSTE OUTDOOR DESIGN INFRAROODSAUNA

Wie af en toe nood heeft aan een deugddoende sessie in de infraroodcabine hoeft daar zeker geen afspraak bij een kuuroord voor in te plannen. Ontspannen in de infraroodsauna kan je ook perfect bij je thuis en zelfs in je eigen tuin. We voorzien al onze wellnesstoestellen van een gelijkwaardige buitenversie. Met zijn tijdloze en minimalistische design integreert onze outdoor infraroodsauna naadloos in elke moderne en hedendaagse tuin. 

Thermalux ontwierp de eerste design infraroodsauna met een minimalistische vormgeving en onzichtbare infraroodstralers en zette zo een nieuwe lichting infraroodcabines op de kaart.

Product­kenmerken

Onze outdoor infraroodsauna’s hebben hetzelfde design als de indoor versies, maar ze zijn meer geïsoleerd en volledig waterdicht gemaakt.
De buitenkant van de infraroodsauna is bekleed met een aluminiumplaat. We voorzien deze van een UV-bestendige polyester lak en coating en maken alles waterdicht. Zo kan je infraroodsauna perfect alle weersomstandigheden trotseren. Qua kleur kan je gaan voor een moderne inox look of een RAL kleur naar keuze zodat je je infraroodsauna helemaal kan vormgeven naargelang de kleur van je huis of ramen.

Aan de binnenzijde worden de wanden bekleed met thermo ayous planken. Dit duurzame zachthout zorgt voor een egale en strakke uitstraling. We gebruiken enkel duurzame en hoogwaardige materialen en werken met de meest moderne infraroodtechnologie. 

We selecteren zelf de beste infraroodstralers en zorgen voor een specifieke plaatsing zodat de warmte optimaal verdeeld wordt. 

Interesse?

Zin om je eigen outdoor infraroodsauna te ontwerpen? In onze brochure vind je een overzicht van al onze outdoor modellen en mogelijkheden. Toch liever wat uitgebreid advies?
Vraag onze prijslijst met standaard formaten aan of contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte!

Testimonials

Super tevreden over de mooie op maat installatie van Thermalux. Prima service en tot in de puntjes verzorgd. Heel tevreden klant. In deze moeilijke Corona tijden niet altijd evident!
Kato Maes
De bestelling en de plaatsing van onze IR sauna verliep zeer vlot. Ook enkele kleine aanpassingen nadien werden vakkundig opgelost. Goede service dus van begin tot einde.
Christophe Jacobs
Prachtige buitensauna; voortreffelijke service; we zijn er hartstikke blij mee. Een genot om naar te kijken en in te zitten. Dankjewel Mario!
Mariëlle Oomen-Hulst
I ordered my Thermalux sauna without having seen it in reality. A Belgian sauna to Sweden! I simply took a chance. But I was not disappointed. The sauna became "the cherry on the cake" at our retreat by the lake.
Ulf Wahlström
Prachtig product! We genieten dagelijks van de luxe en rust die onze Thermalux sauna geeft. De berging is ruim en het cederhout zeer proper afgewerkt. Een aanrader!
Jonathan de Ramaix
Le sauna a traversé la France et a été installé à Marseille ! Il séduit tous les hôtes de passage dans notre maison (y compris nous même très adepte des saunas). De très bonne facture et magnifiquement design il s'intègre parfaitement dans notre jardin. Je recommande vivement.
Christine ROUX
reeds 2 maanden een PUU2 met infrarood en met houtkachel ; top product en top service ; prachtig design en plaats voor 6 zittenden (echt leuk) ; donkerglas aan te raden als je buren hebt !!
Jan Vanthuyne

op zoek naar onze INdoor variant?

Indoor INFRAROODSAUNA's