Sudorium

Een wellness met maar liefst 5 functies in 1? Dat is 'het Sudorium', de nieuwste ontwikkeling van Thermalux. 

De naam Sudorium is afgeleid van het Latijnse 'sudor' wat 'zweet' betekent. Een toepasselijkere naam kan haast niet voor deze wellness met Finse sauna, biosauna, infraroodsauna, stoomcabine én douche.

Sudorium

Product­kenmerken

5-in-1, dat betekent een Finse sauna, een biosauna, een infraroodsauna, een stoomcabine én een douche gecombineerd in één kubus.

Met het Sudorium kan je elke keer afwisselen en jouw wellness aanpassen aan jouw noden van die dag. Zo kan je een traditionele droge Finse sauna met hoge temperatuur afwisselen met een biosauna, die een hogere vochtigheidsgraad heeft en een iets lagere temperatuur. 

Bij Thermalux gaan we echter niet 1, maar 2 stappen verder. Naast de Finse sauna en biosauna, is er ook een infraroodfunctie voor een infraroodsauna met alles erop en eraan. Bovenop deze 3 verschillende soorten sauna's is er ook een stoombad geïntegreerd.

En niet zomaar ééntje. Geen soft stoom, maar een volwaardige stoomcabine met 100% vochtigheid. Voor de stoomdouche is er standaard 1 wit of zwart Corian krukje voorzien in het Sudorium. Liever iets meer? Dan kan er ook met een vaste bank gewerkt worden. Bovendien kan de stoomdouche in grootte nog verder uitgebreid worden voor meerdere personen.

Als kers op de taart heeft het Sudorium ook een ingebouwde douche.

5-in-1 klinkt voor jou iets te veel van het goede? Geen nood, je kan ook kiezen voor minder uitgebreide combinaties. Kies bijvoorbeeld voor een infraroodsauna in combinatie met een stoomdouche. Of enkel een Finse sauna met stoomdouche. Het kan allemaal. Jouw Sudorium wordt gemaakt naar jouw wens en noden.

Naast een uitgebreide keuze in functies, is het Sudorium ook te verkrijgen in diverse buitenafwerkingen: hout, aluminium of spiegelaluminium.

Het Sudorium is beschikbaar in verschillende standaard afmetingen. Het is uiteraard steeds mogelijk om het Sudorium in kleinere of grotere modules te maken. 

Overtuigd van deze droomwellness? Of liever toch een beetje extra informatie over onze Sudorium? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier

Interesse in een Sudorium?

Zin om je eigen sudorium te ontwerpen? In onze brochure vind je een overzicht van al onze outdoor modellen en mogelijkheden. Toch liever wat uitgebreid advies? Vraag onze prijslijst met standaard formaten aan of contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte!

Testimonials

reeds 2 maanden een PUU2 met infrarood en met houtkachel ; top product en top service ; prachtig design en plaats voor 6 zittenden (echt leuk) ; donkerglas aan te raden als je buren hebt !!
Jan Vanthuyne
Super tevreden over de mooie op maat installatie van Thermalux. Prima service en tot in de puntjes verzorgd. Heel tevreden klant. In deze moeilijke Corona tijden niet altijd evident!
Kato Maes
Prachtige buitensauna; voortreffelijke service; we zijn er hartstikke blij mee. Een genot om naar te kijken en in te zitten. Dankjewel Mario!
Mariëlle Oomen-Hulst
Le sauna a traversé la France et a été installé à Marseille ! Il séduit tous les hôtes de passage dans notre maison (y compris nous même très adepte des saunas). De très bonne facture et magnifiquement design il s'intègre parfaitement dans notre jardin. Je recommande vivement.
Christine ROUX
Prachtig product! We genieten dagelijks van de luxe en rust die onze Thermalux sauna geeft. De berging is ruim en het cederhout zeer proper afgewerkt. Een aanrader!
Jonathan de Ramaix
I ordered my Thermalux sauna without having seen it in reality. A Belgian sauna to Sweden! I simply took a chance. But I was not disappointed. The sauna became "the cherry on the cake" at our retreat by the lake.
Ulf Wahlström
De bestelling en de plaatsing van onze IR sauna verliep zeer vlot. Ook enkele kleine aanpassingen nadien werden vakkundig opgelost. Goede service dus van begin tot einde.
Christophe Jacobs