THUISKOMEN IN JE EIGEN HOME WELLNESS

Onthaasten. Ruimte maken voor een rustmoment en het bewaren van een juist evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Wij creëren de perfecte setting die volledig aansluit bij je behoeften.

Infraroodsauna, spa-jacuzzi of een volledige home wellness? De opties zijn eindeloos en onze producten tijdloos en stijlvol.

Je wellness in een modern jasje

Waar het concept sauna is gestart in zijn typische houten vorm, gaat Thermalux een stapje verder.

Vernieuwen en inspireren. Wegstappen van het cliché en een nieuwe dimensie geven aan home wellness. Een ingebouwde sauna die je feilloos kan integreren in het karakter van je huis? Of een buitenjacuzzi die volledig past bij de vormgeving van je tuin? We zorgen dat onze toestellen één zijn met je interieur en exterieur. Steeds afgewerkt met hoogwaardige en innovatieve materialen.

Puur Belgisch

Al onze wellness toestellen worden gemaakt in eigen huis. Het is een 100% eigen label en eigen design. Thermalux creëert, verkoopt en installeert. Geen tussenpersonen en verdelers. Je koopt meteen bij ons in en wij begeleiden je van A tot Z. We maken graag tijd om de wellness te vinden die helemaal inhaakt op je noden en wensen.

ACHTERGROND THERMALUX

Thermalux is een verhaal van eigen bodem. Bedacht en ontstaan vanuit een voorliefde voor de kinesitherapie en de medische kracht van een infraroodsauna.

Oprichter en zaakvoerder Mario Mertens begeleidde als kinesist jarenlang mensen met verscheidene chronische aandoeningen. Het positieve effect van infraroodwarmte op je spieren en de technologie die hierachter schuilt, werd het uitgangspunt en start van Thermalux.

Wat begon met het aankopen en verkopen van standaard infraroodcabines, evolueerde stilaan naar een eigen product. Een design infraroodsauna, met oog voor detail en kwaliteit. En 100% Belgische makelij.

Meer dan tien jaar later zijn we (nog steeds) terecht fier op onze producten. De infraroodsauna bleek enkel het begin van een groter verhaal. Het gamma van Thermalux is intussen zeer divers met tal van mogelijkheden en combinaties. Van indoor tot outdoor wellness producten, zoals (infrarood)sauna’s, stoomcabines of poolhouses tot een volledige home wellness.

Onze naam is inmiddels een vaste waarde binnen de sector en we helpen onze klanten nog even goed en even graag verder als de eerste dag. Geen project is te klein of te gewaagd en hoeft zich ook niet te limiteren tot onze landsgrenzen. We plaatsen onze toestellen waar je wenst.

Toonzaal

Ben je klaar om te genieten van je eigen wellnessmoment? We geven graag meer uitleg en uitgebreid advies in onze toonzaal. Het geeft ons de kans je wensen en behoeften te leren kennen en jou de mogelijkheid onze toestellen van dichtbij te bekijken.

We werken enkel op afspraak zodat we ongestoord tijd kunnen vrijmaken om je project te bespreken.

Maak hier je afspraak. 

indoor infrarood sauna